Sunteti aici:  Acasa  /   Mobiler si aparatura Ayurveda

Mobiler si aparatura Ayurveda

Aparatura Ayurveda

CHROM HARMONIZER – APARAT CROMOTERAPIE

cromo terapia1

APARAT CROMOTERAPIE

Mobiler si aparatura Ayurveda. Aparatul de Cromoterapie este o mașină extrem de eficienta : are 32 de frecvențe, cu cea mai completa gama de unde de lumină de bază, subtile și variabile. Culorile trec printr-un cristal, care este în contact cu pielea. Cristalele au o structură ordonată, care face mai multă lumină coerentă și, prin urmare, mult mai eficienta. Aparatul a fost testat de mai mulți ani pe mii de clienți și 300 de institute de frumusete  il folosesc deja. Există un tratament de culoare și produse adecvate pentru fiecare linie de infrumusetare Lakshmi.

Util in urmatoarele tratamente de infrumusetare: acnee, riduri, celulita, retentie de apa, imbatranire si imbatranire precoce, cicatrici, relaxare musculara, oboseala generala,echilibrarea centrilor energetici, regenerare, dureri musculare, regenerare energetica.

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Sursa de alimentare 20V
- Consum 8W
- Dimensiunea 30x19x11.5cm
- Greutate 1.150 kg
- Comutator electronic ON
- Buton de selectare, modul manual sau temporizator automat
- Timer
- Resetare culoare și cronometru la pedala de control
- 2 conectori pentru elemente manuale și accesorii
- Tastatura pentru selectia de culoare

Cere Oferta Pret


MASA  AYURVEDICA

masa ayurveda

MASA AYURVEDICA

Masa din lemn masiv, ideala pentru tratamentele si masajele ayurveda.

Dimensiuni: 208 cm x 80 cm
Cere Oferta Pret

DISPOZITIV RATNA PINDA 

ratna-pinda2

DISPOZITIV RATNA PINDA

PINDA: tratamentul cu saculeti calzi. Patru saculeti textili pot fi introdusi în bazinul de oțel și încălziti la o temperatură ridicată, fără a arde materialul. Legăturile pot fi umplute cu făină, pulberi de plante medicinale, udvartana și câteva picături de ulei esențial specific. În acest mod, pachetele pot fi  încălzite în condiții de siguranță și utilizate pe tot corpul pentru un tratament termic eficient.

RATNA: tratamentul cu cristale si pietre semi-pretioase. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru încălzirea pietrelor lavice. Pentru acest tratament se plaseaza pietrele în bazin și se acopera cu cel puțin un centimetru de apă. Pentru încălzirea și purificarea cristalelor si pietrelor semi-pretioase pentru cele 7 chakre energetice se seteaza temperatura apei la 37 ° -38 °

Dispozitivul RATNA-PINDA poate fi, de asemenea, utilizat pentru incalzirea uleiului sau a namolului, prin plasarea unui recipient mic în apă. În acest fel, pentru a oferi o mai mare stare de bine, un masaj poate fi pornit folosind produse incalzite la temperatura corpului .

CARACTERISTICI TEHNICE:
-Tensiune 230V
-Frecvență 50/60Hz
-Putere 300W
-Temp. Max. 140 ° C
-Temp. Min. 30 ° C

Cere Oferta Pret

SHIRO ANANDA

shiro

SHIRO ANANDA

SHIRO-ANANDA, ceea ce înseamnă Minte Fericita, este un aparat minunat, cu un sistem electronic ce vă permite să efectuati într-un mod simplu și optim tratamentul Shirodhara, extraordinar pentru eliminarea stresului. Există două reguli de bază care trebuie urmate pentru un tratament corect Shirodhara: temperatura constanta si fluxul regulat de ulei. Dispozitivul SHIRO-ANANDA adapteaza perfect atat temperatura cat si debitul de ulei. Dispozitivul Shiro-ANANDA combină tehnologia de azi, cu înțelepciunea milenară Ayurveda.

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Putere 150 W 150
- Voltaj 230-240V 50Hz
- Pompa de alimentare 55W
- Total de putere 355W

Cere Oferta Pret

DISPOZITIV SWEDANA

lettino-taiti-001

DISPOZITIV SWEDANA

Baia de aburi Swedana curata pielea mai profund decât o baie sau un duș obișnuit.
Fluxul cald si umed hidrateaza stratul cornos al pielii și il ajută să păstreze mai multă apă.
Porii se dilata, glandele sudoripare și sebacee stimulate de caldura produc secrețiile specifice și pielea, saturat cu apă, se spală din interior pentru o curățare în profunzime a epidermei, dermei si tesutului subcutanat.
Temperatura fluxului de abur, 40-55 ° C, are anumite proprietăți anti-bacteriene, în special în zonele de lângă jetul de abur (picioare, maini si perineu).
Acest lucru a fost confirmat de o vindecare mai rapidă a rănilor și micozelor pielii.
Atunci când stimulul cald si umed se prelungește pentru o perioadă de timp suficientă, crește temperatura pielii si poate merge chiar peste 37 ° C.
Acțiunea simultană a căldurii și a aburului ajută la circulația sanguina și limfatica, și topește toxinele și deșeurile metabolice, care sunt eliminate prin transpirație.
Acțiunea benefică a energiei termice și aburului elibereaza pielea de toate impuritatile, lasand-o stralucitoare si elastica.
Swedana adoptă o metodă de excepție, care generează un flux plăcut de abur cu o distribuție uniformă a căldurii. În 2-3 minute Swedana este umplut cu apă caldă și căldură precum o saună profesionista.
Clientul se afla confortabil pe pat și isi poate schimba cu ușurință poziția într-o totala intimitate.
Dispozitivul Swedana are 220 cm lungime, 76 cm lățime (variabilă), 58 cm inaltime si cantareste 1.5 kg; cazanul are doi ani de garanție.

Caracteristici tehnice:
-Putere 2200 W
-Tensiune 220-240 V, 50 Hz
-Cazan cu volumul 4 L
-Presiune 3 bari
-Cazan cu capacitate de 3 L

Cere Oferta Pret

Mobiler si aparatura Ayurveda