Sunteti aici:  Acasa  /   Cosmetica Ayurveda  /   Lakshmi Cosmetica Ayurveda

Lakshmi Cosmetica Ayurveda

Conceptul si Filozofia LAKSHMI - Cosmetica AyurvedaCredem ca fiecare persoana in parte reprezinta frumusetea intr-un mod unic si minunat, ca rezultat al respectului fata de propriul corp si cautarea continua a starii de bine.

Ideea proiectului Lakshmi a luat nastere cu 20 de ani in urma in India, in timpul unui curs de Ayurveda la care au participat Linda si Franco, fondatorii companiei. Ei au ramas profund impresionati de aceasta stiinta holistica si echilibrata, incat au hotarat sa o transfere in sectorul de infrumusetare din tarile vestice.

Frumusetea este, de asemenea, si o expresie a constiintei. Bucuria si frumusetea radianta sunt expresia reconectarii la constiinta. In acest concept isi are originea cautarea fondatorilor Lakshmi de componente, metode si formule pentru a atinge calitatea Absoluta.

Cea mai inalta si eficienta calitate cosmetica Ayurveda. Ingredientele trebuiau sa fie naturale, obtinute fara violenta. Plantele si uleiurile esentiale au trebuit sa aibe proprietati echilibrante pentru cele trei Dosha – Vata, Pitta si Kapha si de aici pentru toate tipurile de ten. Reechilibrand Vata, Pitta si Kapha inseamna rezolvarea problemei de la radacina…