Sunteti aici:  Acasa  /   Apa Distilata

Apa Distilata

linea-completa-idrolanti

Apa DistilataAPA DISTILATA – FLOARE DE PORTOCAL  125 ML

Apa distilata cu proprietăți magnifice relaxante și calmante, ce ajută în cazuri de stres și de insomnie. Utila pentru regenerarea tuturor tipurilor de piele.

Pret: 55,00 lei           Comanda Acum
APA DISTILATA – TRANDAFIR  125 ML

Apa distilata pretioasa cu efecte benefice asupra corpului și a minții, a cărei utilizare este aproape nelimitată. Răcoreste și linișteste inflamatiile de pe piele si este un eficient decongestionant pentru ochi. Utila pe pielea marcata de vârstă și  de ridurile de expresie evidente. Este întotdeauna indicata ca tonic pentru toate tipurile de piele, chiar cele mai delicate cum ar fi ale copiilor.

Pret: 55,00 lei           Comanda Acum
APA DISTILATA – LAVANDA  125 ML

Apa distilata este indicata pentru a ajuta pielea cu probleme cosmetice precum rozaceea si pielea iritata și devitalizata. Detine proprietăți sedative și analgezice si are efect de reîmprospătare și hidratare, chiar și în vreme caldă.

Pret: 36,00 lei           Comanda Acum
APA DISTILATA – MENTA PROASPATA  125 ML

Apa distilata puternic decongestionant  și purificator. Aplicat local, datorită aromei extraordinare și acțiunii răcoritoare, este un ajutor valoros pentru a calma durerea de cap. Este util și pentru ameliorarea simptomelor suparatoare provocate de căldura si previne accidentele vasculare cerebrale din timpul perioadei de menopauza. Excelent de utilizat ca lotiune de fata tonifianta si revigoranta în caz de ten gras, acneic, obosit și roșeață.

Pret: 36,00 lei           Comanda Acum